ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

To Ζαχαροπλαστείο Πανόραμα – Αφοί Ζάρρα O.E. δημιούργησε την ιστοσελίδα www.e-zarra.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες delivery στους χρήστες-μέλη του. Η χρήση του www.e-zarra.gr διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η χρήση του www.e-zarra.gr συνεπάγεται αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Η Αφοί Ζάρρα O.E. δικαιούται να τροποποιεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για κάθε τροποποίηση ή προσθήκη.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να μπορέσετε να κάνετε ηλεκτρονική παραγγελία πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος. Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με Τ.Κ., στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, e-mail), κλπ. Για τον λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την καταχώρηση των παραπάνω δεδομένων σας για τους σκοπούς, που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα, παρακαλείστε να απέχετε από τη χρήση της. Σε κάθε περίπτωση η χρήση από εσάς της παρούσας ιστοσελίδας για την υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας ισοδυναμεί με την ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση των παραπάνω δεδομένων σας στο τηρούμενο αρχείο και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρίας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

α) Εγγραφή Μέλους:
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Κωδικός εισόδου (Password), οι οποίοι κάθε φορά που καταχωρούνται από τον πελάτη/χρήστη του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Στον προσωπικό λογαριασμό του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Κωδικό εισόδου (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του Προσωπικού κωδικού ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση του www.e-zarra.gr μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικός. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

β) Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσης (on-line session) του πελάτη/χρήστη με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του πελάτη/χρήστη και τα συστήματα της Εταιρίας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

 

Οι εικόνες, λογότυπα, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα κλπ που περιέχονται στο www.e-zarra.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας Αφοί Ζάρρα O.E. και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο και πάροχο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.


 

Επικοινωνία
Για κάθε διευκρίνιση σχετική με τα ανωτέρω οι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-zarra.gr μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα καλώντας μας στο 210-8828470 ή στέλνοντας email στο info@e-zarra.gr.