Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος e-zarra.gr σας προσφέρουμε τρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας, για να επιλέξετε εκείνον που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

1. Πληρωμή μέσω Μετρητά κατά την παράδοση. (Αντικαταβολή)   payment

Η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα, και η πληρωμή  της πραγματοποιείται την στιγμή που θα παραλάβετε τα γλυκά σας απο το delivery. Εάν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα η εξόφληση γίνεται στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή με μετρητά ή μέσω της χρεωστικής & πιστωτικής σας κάρτας (Visa – MasterCard) .

2. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής & Πιστωτικής Κάρτας (Visa – MasterCard) mastercard-maestro-visa-electron-paypal piraeusbank

Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε στην ειδική σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς (3D-Secure) όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε:

  • τον αριθμό της κάρτας σας (πληκτρολογήστε τον χωρίς τα κενά)
  • την ημερομηνία λήξης της
  • το CVV/CVV2 (τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας).
  • Ονοματεπώνυμο που αναγρέφεται πάνω στην κάρτα
  • To email σας για να λάβετε επιβεβαίωση της συνναλαγής

Εφόσον η κάρτα σας εγκριθεί, θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου και θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Σημειώνεται ότι το e-zarra.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς σε ασφαλές περιβάλλον-secure server.

3. Πληρωμή μέσω Paypal   pp-logo-200px

Ο οργανισμός PayPal είναι παγκοσμίως γνωστός, και μέσω αυτού διενεργούνται καθημερινά χιλιάδες συναλλαγές, με απόλυτη ασφάλεια. Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας άμεσα. Η ενημέρωση γίνεται το επόμενο δευτερόλεπτο από την πληρωμή σας οπότε και μπορούμε άμεσα να προβούμε στην ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα στο website του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ως προς το πώς να χρησιμοποιήσετε το PayPal μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@e-zarra.gr.


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.